Lieve Y.
Je sluit je ogen,
Je wilt het niet zien,
niet horen of voelen,
Je gaat het uit de weg,
Net alsof het niet van jou is,
Je wilt het niet weten,
Maar je kan er niet voor weg lopen,
Je zal het onder ogen moeten zien,
Het is er en het is goed zo,
Laat het toe!