Welke pennen zullen schrijven,
wat ik ooit heb gekend?
Waar wij ooit zijn geweest,
blijkt nu bestemming onbekend
Welke monden zullen praten,
bekennen zij mijn kleur?
Waar wij ooit dromen hadden,
is geen rozengeur
Ik had lief en ik zocht,
ik vocht en ik vond
Ik huilde en verloor,
maar jij, jij bestond