Rotterdam, gisteren, Kralingen
Eindelijk weer eens ontbijt op bed
Wat hebben we het fijn
Vier hoog, daar in de flat
Ik hoor verhalen
Over vakanties heel ver weg
Maar ik kan ze niet geloven
Er wordt wel meer gezegd
Maar wij zijn gelukkig
Met weinig in ons huis
Wij zijn tenminste gelukkig
En voelen ons thuis
Rotterdam, vandaag, speeltuin
Heerlijk kunnen spelen
In de buitenlucht hebben wij
Ons niet hoeven te vervelen
Ik hoor verhalen
Over parkeren heel ver weg
Maar ik kan ze niet geloven
Er wordt wel meer gezegd
Maar wij zijn gelukkig
Met weinig in ons huis
Wij zijn tenminste gelukkig
En voelen ons thuis
Wassenaar, vandaag, grote villa
O, wat hebben ze het druk
Ze hebben veel geld
Maar waar is het geluk?
Ik hoor mijn verhaal aan
Over weinig dingen bezitten
Over geluk en liefde hebben
Ook al kan je niet goed zitten
Maar wij zijn gelukkig
Met weinig in ons huis
Wij zijn tenminste gelukkig
En voelen ons thuis