even een klein berichtje
waarin ik ook
mijn dank uitspreek
aan een ieder die met ons meeleefde
Har is weer thuis
hopelijk met de kans op volledig herstel
maar zoals bekend is "K" een nare ziekte
toch is er hoop en vertrouwen
ik blijf wel lezen
heb nu bijna geen tijd
voor reacties
maar ik blijf de site trouw bezoeken
warme groet en een heel fijne verdere week
Cobie, ook namens Harry
maak het goed