May the sun be your umbrella
( voor Ronald Cools )
Nu jij niet meer bent, ben jij overal.
Elke regendruppel op mijn raam bevat jou
en in de liedjes die ik luister, zing jij zo zacht.
Ook in alle sterren ben jij aanwezig
en binnen de stralen van de zon, jouw paraplu,
waar jij voorgoed werkelijk thuisgekomen bent.
Verenigd met alles en niets ben jij
de eeuwigheid die achter mijn ogen is
en nooit zal jij nog eenzaam zijn.