Ik zie je pijn,
Ik voel je verdriet.
Ik ben er voor je,
Maar je hoort mij niet.
Ik blijf voor je strijden,
Jij gooit je bijltje neer.
Een ongelijke strijd,
Het doet mij zeer.
Veel verdriet om jou gekend,
Alleen je ziet het niet in.
Kon ik je maar bereiken,
Als je liefde of vriendin.
Hoop, geloof en liefde,
Het leven is als een labyrint.
Je weet niet waar je staat,
Of waar je geluk begint.
Ik ben er voor jou,
Voor je tranen en je lach,
Voor je woedde en pijn.
Ik zal er altijd voor je zijn.