Overvallen door een mengeling van wellust
Sinds ik de ziel van je lichaam heb gekust
IJspegels doorpriemen het ontvroren hart
Laatste stuiptrekkingen belemmeren een nieuwe start
Getemd voor het eerst in zijn bestaan
Geimpressioneerd door jouw erotische gratie
Het onderlichaam trillend in erogene alliteratie
Omklemd door slechts die ene vrucht
Langs sterrenstelsels in een oneindige vlucht