Er is ons tijd gegeven,
tijd om in te leven,
om dingen te beleven,
door tijd worden we gedreven.
Zonder tijd is er geen bestaan,
dan is er niets bijzonders meer aan,
tijd kunnen we niet verstaan,
omdat het zo snel kan gaan.
Alleen op pad,
of met twee,
we hebben het maar gehad,
met elk avontuur in zee..
There is time,
time to live,
it'll be fine,
if you only have time to give.