Ik krijg geen adem,
Waar vecht ik eigenlijk tegen,
Mijn lichaam zit op slot,
Ik ben de weg kwijt,
Mijn verliefde gevoelens lopen door elkaar heen,
Ze drijven mij tot waanzin,
Ik kan er geen kant mee op,
Soms weet ik niet eens meer waarom ik zo vecht,
Ben ik bang om dit gevecht te verliezen....