De honden van het vlakke land
zenden jammerklachten naar de maan
zij antwoordt niet, zoals verwacht.
Uit een hoeve klinkt een laatste
reutelteug omhoog, een lichaam valt terug.
Glimmende, weerspiegelende oppervlakten
worden bedekt, portretten omgedraaid.
De dood zwalpt hier en het leven komt
men kippenvelt: de lachbaby waart rond