geboren om te leven
leven met een handiecap
handiecap waardoor je geen lol kan maken
lol maken wil je graag..
maar je kan het niet...
je bent verlamt, door dat ongeluk...
waarom jij???
dat kleine meisje van de overkant...
toch ben je altijd vrolijk...
dat is zo knap