wind
in het slecht van mijn leven
fiets ik een verloren paadje
de regen kan me niet deren
ik wil naar je toe
daar waar ik dagelijks ben
voel me er goed
al ben ik alleen
maar jij bent er
je bent op dat moment
alles wat ik nodig heb
het wijdse van het water
de wind,die altijd luisterd
maar geeft geen commentaar
ik laat mijn woorden horen
en je pikt ze op
ze vliegen over het water
mee met jou ..de wind
wat ben je mooi ...wind
wat ben je mooie water .,..