Vleugels als een engel
Was mijn wens,
Mijn onmogelijke droom
Ik heb geen vleugels
Ik ben een mens
In jouw armen
Ben ik veilig,
Ben ik vrij
En jouw lippen op de mijne
Maakten een engel van mij
Jij liet me eindelijk vliegen
Maar zonder waarschuwing
Liet je los en stortte ik neer
Mijn vleugels zijn gebroken
En ik, ik vlieg nu niet meer…..