Grote twijfels,
moet ik de waarheid vertellen zodat ik altijd bij jou kan zijn?
de klappen ontvangen en dan weer met je doorgaan?
of niets zeggen, stil blijven, en amper bij je zijn?
ik wil je zien ik wil je voelen ik wil je ruiken ik wil de joue zijn en vooraltijd bij je blijven.
bij jou ben ik veilig, jij bent mijn leven bij jou kan ik doen wat ik wil.
this is love, and this is real,
veel getwijfelt veel verdriet veel angsten,
ik weet dat ik het moet zeggen..ik wil het zeggen.
maar ik kan het niet..
ik wil geen pijn meer, maar in beide gevallen heb ik het.,.