Helemaal alleen
Alleen in de wereld
Met een gat in je hart
Wie zou het willen vullen
Wie zou hiernaar luisteren?
Ze duwen me weg
Weg in het vergeetput
Met geen moed om eruit te klimmen
Wat blijft er dan nog over?
Waar blijft het licht?
Het licht die mij verlost van de pijn