Het is koud, zonder jouw warme armen
Het is koud, een medogeloos gevoel
Waar ben je om mij te verwarmen
Het is koud, als je weet wat ik bedoel
Ik voel mij koud, ik voel mij alleen
Jij zei, het gevoel is er niet meer
Alleen de kilte is gebleven, verders geen
We deden zo ons best, keer op keer
Helaas het heeft niet mogen baten
Het was alleen vriendschap wat we voelden
Ik had het alleen niet in de gaten
Eindelijk had ik in de gaten wat je nu eigenlijk bedoelde
Het is koud zonder jou
Ik zal het ermee moeten doen
Ik vergeet je echter niet gauw
Ik geef je dan ook hierbij mijn laatste zoen
Ik schenk je geluk voor de rest van je tijd
Een toepasselijk geschenk voor wat ik was
Geen haat, geen wrok, geen haatdragende nijd
Geen koud hart naar je toe, dat is waar ik voor pas
Ik heb het koud, zo heel veel koud
Ik moet het er maar mee doen
We weten, we zaten allebei hierin fout
Dan droom ik weer, was het maar weer als toen