Alsnog.
Als ik te voor jou moeten komen,
Heb je dan nog wat geduld,
Er is de laatste tijd zoveel op mijn pad gekomen,
Waarvan meeste mijn eigen domme schuld.
Ik wil niet weer zoon fout maken,
Of afdruipen zonder mijn hart te luchten,
Zonder mijn ziel te laten spreken.
Zonder mijn hoofd hoog te houden.
Maar ik ben zo veel sterker nou,
Ik kan blazen als een wervel wind,
Of aanvoelen als een briesje.
Maar heb nog even geduld.
Ik zie wel ik hoe je te werk gaat,
Maar ik geef echt niet op,
Momenteel draai ik wel mijn hoofd af,
Maar mijn ziel die volgt jou toch.
Ik zie de valkuilen der bescherming van,
Maar er is niet wat ik niet aan kan,
Om tot jou te te komen,
Voor het openen van dromen.
Maar ik wil eerst even de rest van de dingen,
Beetje laten zakken.
Want had mezelf echt goed te pakken,
En deed er goed van schrikken.
Wij komen bij een,
Ik zal je zeggen,
Wat ik al die tijd al wou zeggen,
Je laten voelen wat ik altijd je al wou laten voelen.
En kan je niet langer wachten,
Kom maar naar mij.
Alsnog gebeuren