Kom je mee naar sterren kijken
ze trachten te bereiken
kom je mee op wolken drijven
gaan we 'r niet voor eeuwig blijven?
kom je mee in zeeën zwemmen
elkaars lichaam zacht omklemmen
kom je mee tussen de bloemen
kunnen we samen lekker zoenen
Een paradijs, gevormd door ons
alleen wij twee, zo knus als dons
weg van alles, enkel liefde laten stromen
zoals die keer aan de forte, weet je nog,
onder die bomen?