Een meisje ontmoet een jongen , ze werden verliefd.
Vijftien maanden later zijn ze gehuwd.
Na de geboorte van hun zoontje kwam de ware aard van de man er uit.
Toen hun zoontje drie maanden oud was kreeg ze een slag waardoor ze viel.
Er waren ook mooie momenten in hun huwelijk en twee jaar later kwam er een dochtertje bij. Dat huilde 's nachts vaak van de honger en dat drie maanden aan een stuk.
De vrouw vocht om haar gezin bijeen te houden en dat lukte haar goed alleen werd zij bang , die angst is haar bijgebleven.
Haar vader stierf jong en haar geloof verdween een hele tijd.
De kinderen werden groot en begonnen een eigen leven, er kwamen zelfs kleinkinderen bij, waar ze voor loopt en rent en dat uit liefde.
Ze heeft haar kleinkinderen een beetje opgevoed, ze leerde ze lopen, beleefd zijn en dank u te zeggen, ze leerde ze zonder wieltjes fietsen en nog meer.
Nog steeds zorgt ze voor haar kleinkinderen en dat doet ze uit liefde, de liefde en dankbaarheid stralen uit de kinderogen.
De vrouw voelt geluk maar soms gaat het ietsjes minder.
Dan ontmoet de vrouw iemand die haar laat weten dat ze een pluim verdient voor wat ze heeft gedaan en toch zijn er mensen die haar naar de hel wensen.
(hier eindigt mijn kort verhaal dat fictief is geschreven)
.