Zo mooi als een vlinder vlieg jij naast me.
Je maakt me vrolijk en blij.
Jij weet wat vrijheid is en neemt me mee.
Je neemt me mee naar verborgen gebieden, waar mooie bomen staan of bosjes met bloemen.
Daar waar niemand was heb ik je gevangen en in mijn ziel gelegd.
Jij en ik dat is geen droom .... DAT IS ECHT!!!