Lieve buik,
Sorry voor de vlinders die vliegen
sorry voor het gekriebel tegen je aan
Sorry voor de vlinders die niet kunnen liegen
laat ze alsjeblieft niet weggaan
Lieve ogen,
Sorry voor het beeld waar je op blijft hopen
sorry voor het prikkende gevoel
Sorry voor de tranen die uit je lopen
het zijn er echt een heleboel
Lief hart,
Sorry voor de intense pijn
sorry voor de steken die je hebt gekregen
Sorry dat je gebroken moest zijn
het heeft echt niet aan mij gelegen
Lief verstand,
Sorry dat ik je niet wilde geloven
sorry dat ik liever naar mijn hart kijk
Sorry dat ik je geen beterschap kan beloven
maar je had weer eens gelijk