Ik kijk naar je foto
wetend dat ik het niet moet doen
Het laat me alleen beseffen
dat we nooit terug kunnen naar toen
We praten over je
maar het doet zoveel pijn
Het komt alleen maar harder aan
dat je hier nooit meer zal zijn
Ik denk aan je
maar het doet zoveel verdriet
Ik wil niet geloven dat je niet terug komt
ik kan het nog niet
Ik ga verder
leef gewoon mijn leven
maar dat jij er niet meer bent
kan ik nog geen plekje geven