Ergens aan het water…
O fiere trotse schittering,
doorn in het oog van menige zwakheid!
Beleef uw tijden van glorie,
o schone perfecte duivelin.
Ik zal uw naam bezingen,
mij niet verstoppen achter de roem
maar met gezag uw faam ondergaan.
Jij mag mij het leven schenken
controleren, beheren en dan het hoofd afwenden.
De rijpheid van uw volle vruchten zal ik koesteren
er mij aan laven tot ik er volmaakt ben door bezeten.
Ik zal mij voeden met mijn onvoorwaardelijke
liefde voor je, mijn gevoelens niet meer onderdrukken
zelfs niet wanneer jij zwanger van boosaardigheid
mijn hart met schaduwen zal bestrijken…
esteban 2 Mei 2012