Mijn moeder is Eva Bekker. De vrouw van Jan Bekker.
Ik zit in klas 4B van het Konrad Hendrik college.
Morgen ben ik jarig. Ik heb het moeilijk met leven.
Jan haat me, omdat ik de verkeerde vrienden heb.
Eva zit me op de huid, omdat ik mijn huiswerk moet doen.
En op school heb ik moeite om tijdens de les wakker te blijven.
Overdag ben ik nu meestal alleen thuis.
’s Nachts maken Jan en Eva steeds vaker ruzie.
Ik heb respect voor mijn ouders, maar ik moet altijd zoveel.
Mijn moeder is Eva Bekker. De vrouw van Jan Bekker.
Ik zit in klas 4B van het Konrad Hendrik college.
Morgen ben ik jarig. Ik heb het moeilijk met leven.