Lieve ouders,
40 jaren zijn jullie samen,
nog altijd even gelukkig met elkaar.
Door die 40 jaren samen,
zijn jullie nu het robijnen paar.
40 jaren zijn vervlogen,
in voor en tegenspoet.
jullie maken elkaar nog steeds gelukkig,
dat is wat liefde met een mens doet.
Jullie liefde is rotsvast,
daar komt geen eind meer aan.
En dat we over 10 jaar,
op naar de 50 gaan !