Is het een zegen of is het een vloek
Soms geweldig zweven soms vallen in het ruim
Is het goddelijk of is het de hel
Soms de mooiste dromen soms de wreedste nachtmerries
Is het magie of is het vergif
Soms een tintelend gevoel soms een zware ademnood
Is het oprecht of is het een illusie
Soms voelt het wederzijds soms als eenrichtingsverkeer
Is het recent of is het ver verleden
Soms lijkt het wel gisteren soms een eeuwigheid terug