Droom of zeepbel
Dromen moet je hebben
Dromen moet je houden
Maar moet je je altijd aan je droom vasthouden?
Is de droom die ik nastreefde wel gezond?
Of was het om te voorkomen dat een ander wordt verwond.
Was het om te helpen, niet alleen hun maar ook mijzelf?
Kinderen iets leren dat was mijn doel
Waarom zit ik dan nu toch met zo’n rotgevoel.
De onderliggende gedachte was nobel maar niet rein.
Zo zou ik nooit weten wie ik zelf wil en zal zijn.