na 42 weken,
uit je vertouwde omgeving
op de wereld gekomen
ineens in mn armen
na al die tijd
zag ik je eindelijk voor het eerst
je kleine handen en je kleine voeten
vanaf dat moment
wist ik het niet meer wat ik zonder jou zou moeten
het was het wachten waard
dat wat ik ervoor terug kreeg
was liefde toen ik je aankeek
Liefde van jou
liefde voor jou
het mooiste moment van mijn nog jonge leven
de schaar in papa`s handen
de navelstreng heeft zijn werk gedaan
je moet nu op eigen benen leren staan
knip
dat was het mijn kind
het laatste wat jou met mij verbindt
nou begint jou eigen leven
vol geluk en heel veel liefde
dat is de toekomst die wij jou willen geven!
jij bent onze wereld,
ons alles.