Niet omkijken, je leeft vandaag
Ik doe mijn best en dan toch weer die vraag:
Wat doe ik hier, wat heeft mijn leven voor zin?
Waarom trekt het verleden me toch steeds de diepte in?
De herinneringen blijven komen
Een dag zonder verdriet of angst daar kan ik alleen maar van dromen
Daar zijn ze weer, de spoken uit het verleden
Ik heb er geen zin meer in, ben moegestreden
Geef het niet op maar zoek nieuwe energie
Liefde, warmte en aandacht, of 1 van die 3
Dat zijn de wapens tegen de leugens van toen
Dan kunnen de spoken van het verleden me niks meer doen!