Eigenschap,
Denken aan andere,
Is een goeie eigenschap,
Zolang men zichzelf niet vergeet.
Ligt een slachtoffer op de grond,
Ik ga die persoon zonder na te denken helpen.
Verdomme eigen veiligheid vergeten,
Met een bebloed lichaam,
Open op verschillende plekken,
Ga ik nog door om het slachtoffer te redden.
Uiteindelijk zou hij/ zij het misschien redden,
En ik,
Dat is dan maar de vraag.
Misschien moet ik echt meer aan mezelf denken,
Fuck it gewoon wat andere van mijn denken,
Of mij regeltjes op leggen.
Tuurlijk probeer ik dat slachtoffer te redden,
Sterf liever met het idee iets goed gedaan te hebben,
Dan vanbinnen uit te sterven,
Met het idee, je liet hem/haar liggen.
En als er begrepen word,
Wat ik bijdeze dicht,
Hou ik het verder kort,
Verwarm mezelf door het prachtige licht.
;)