Ik sta in de schaduw
De schaduw van hun ruggen
De zon aan de andere kant
De schaduw doet me pijn.
Het uitzicht moet veranderen.
Ik wil genieten van de zon.
Ik ga uit de schaduw
Ga voor hun neus staan.
Niet meer die ruggen.
Ik ga met mijn gezicht in de volle zon.
Ik ga genieten.
Geen schaduw, maar zon.
Het werd tijd.