Mijn werk...
Ik moet je echt wat vertellen,
echt super grappig.
Op mijn werk heet ik frits,
hhaha omdat ik loop te dollen met de gasten.
Was beetje bij de hand en vrolijk,
en gasten daar hadden al zo veel gedronken,
dat de rekening echt heel hoog was,
die ze met zeshonderd euro betaalden,
en vervolgens verder gingen drinken.
Ze vroegen hoe ik heet,
dus denk gooi er gewoon een naam uit,
"Frits, heet ik".
En dus elke keer "eeeyy fritsiee"
Maar goed, ik zei zo van,
zouden jullie niet eens stoppen met drinken,
de rekening is echt super hoog.
"Ajoh toch zat geld".
Dus ik gelijk er over heen,
"o dus als ik zakgeld wil,
weet ik waar ik zijn moet",
Moesten ze lachen.
Nou kan niks meer fout doen bij ze,
ze lopen te dollen,
geweldig gewoon,
en ik ook natuurlijk.
Vandaag zelfs eente,
vertelde dat ik op mezelf woon.
pak hij zijn portomonee,
"hier heb je 50 cent,
omdat je op je zelf woon".
Haha ik ga helemaal stuk joh,
volgens hun loop ik te flirten met hun vrouwen,
en daar ga ik op in natuurlijk,
beetje de boel draaien de houden.
Geweldige baan,
lach me helemaal stuk gewoon,
soms is wel heel saai,
is er niemand aanwezig,
maar oef als het zo'n dag is,
na dan kan je me echt op vegen.
Maar goed kan morgen dus weer,
moet vroeg beginnen,
dus ben nu ook maar pitten,
slaap lekker en fijne dag morgen,