Liefde,
Zo’n mooi woord,
een woord dat je al veel hebt gehoord,
en toch zo wonderbaarlijk
tot soms gevaarlijk.
Je hart die klopt, sneller en sneller
en steeds maar feller.
Een niet te stoppen gevoel
maar uiteindelijk een levensdoel.
een mooie boodschap, die je leven overkop haalt,
maar mijn liefde voor jou verder bepaalt.
Dan zeg ik je gewoon nog 1 ding;
je bent en blijft mijn lieveling