(telefoon)
Hoi Pa met je dochter
heb je een leuke dag gehad?
Fijn!
Ik hoor dat je een biertje teveel op hebt?
Kun je dat horen?
Ja,kun je ook horen dat ik huil?
Nee, wat dan?
We zijn ons konijntje verloren
Kan gebeuren, sterkte ermee
(hangt lachend op)
(telefoon)
Hoi Pa met je zoon,
je had gebeld?
Ja,gefeliciteerd met je verjaardag
en nog vele jaren
Vier je het nog vandaag?
Nee, niet zo in de stemming
Ons konijntje is gisteren doodgegaan
(quasi grappig)
O, heb je hem opgegeten?
Nee.......
Hoe is het weer bij jou?
Hier is het wel aardig zonnig
O hier is het best fris, we eten zelfs erwtensoep.
Zozo.
...................
Ik wens je nog een goede dag toe
Bedankt pappa's
Arendsoog en september