Als mijn hoofd teveel inpulsen ontvangt
Is er maar een ding waar het naar verlangt
Om zich te nestelen ergens buiten in het
Gras
Omringt door groeiend en bloeiend gewas
Op een plek waar ik even helemaal weg kan
Zijn
En als ik daar zo lig en ik hoor de vogels
Fluiten
En de zonnestralen die me verwarmen van
Binnen en buiten
Kan ik op mijn droomvlucht en voel ik mijn
Ogen zwaar worden en kan ik ze sluiten
Op deze plek waar ik dan ben
Mijn vertrouwde omgeving waarin ik alles
Van mezelf herken
Waar ik zelf kan kiezen waar ik heen wil gaan
Of ik de toekomst bekijk of een fijne herrinnering
Herbeleven zou
Terwijl ik zo lig voel ik een briesje van de wind
En voel even een rilling van de kou
De wind speelt een ritmisch spel, en bezorgd mij
Een vleug van kippevel
Ik zie de wind als een persoon alsof die lachend
Tegen me zegt : ja meis ,je bent nu even niet alleen
Ik wil ook wel overal met je heen
Ik voel een vreugdevolle tinteling door mijn lichaam
Gaan
En ben weer in staat om in de realiteit op twee benen
Te staan
Mijn belevenissen op zo een dierbaar moment
Geven mij weer inspiratie die geen grenzen kent
Ik ontwaak uit mijn droomvlucht en zeg dan zoals
Altijd weer
Dag dierbaar plekje tot een volgende keer!