Ik zag in de wolken, jouw glimlach
ontoereikbaar maar toch zo vertrouwelijk,
toch zo dichtbij in mijn hart
Een stille traan rolt over mijn wang,
diepe gevoelens vullen mijn lichaam
mijmeren bij het ruisen van de wind
dat klinkt als een vrolijk lied
reik me jouw hand
ik wil je warmte voelen
omhels me teder en zacht
jouw lichaam tegen het mijne
een kus, lippen zo zoet als snoep
ze vormen 'ik hou van je'
kijk naar de natuur
alles kan zo rustig zijn
maar tegelijk vol leven
kijk naar mij,
een broze persoon vol emoties
verdriet en liefde
een persoon die lijkt alleen te staan
maar toch zoveel mensen om zich heen heeft,
een persoon vol vragen,
waar jij soms kan op antwoorden
lieverdje
help me ontdekken wat ik nog niet weet
help me leiden door het leven
sta me bij...
heel dicht naast me
hou me stevig vast
en samen kunnen we dit doen !
kzie je graag!