Voordat de wereld wakker werd...
Lag ik met mijn ogen open
Na te denken over het verleden
En te verlangen naar het heden
De dag en nacht voelt nu nog als één
Verloren...leeg...
Een nacht vol met wensen en dromen
De zon schijnt er nog niet volledig door heen
Voordat de wereld wakker werd...
Lag ik daar...stil en eenzaam
Zelfs met jouw aan mijn zij
Bleven de nachtmerries komen
De regen tikte tegen het raam
Druppelden door in mijn gedachten
Op de klok kijkend
Op zoek naar de morgen
Lag ik daar te wachten..
Voordat de wereld wakker werd
Hoorde ik je ademhaling
Voelde je aanwezigheid
Jij bent een lichtpuntje
in de donkere nacht
Maar waar ik niet echt van genieten kan
Het verleden heeft mij nog in zijn macht
De morgen kwam
Zoals altijd
Maar bracht met zich mee
mijn angsten, onzekerheid en zorgen
Overdag lijken ze verstopt
Achter een masker verborgen
Maar verdwenen zijn ze nooit
Voordat ik wakker word
Is de wereld al doorgegaan
De tijd tikt door
Elke minuut dat de nacht mij gevangen houdt
Is een stukje heden dat ik weer verloor