Ik schrijf je een briefje, maar ik zal hem niet versturen
onze liefde is over,
we hebben onze kansen gehad, maar niet gegrepen
misschien was je ook wel niet verliefd op me, heb ik me vergist
of misschien wel heel erg
ik weet het niet
wat ik wel weet is dat we verder moeten, en ik ging verder
we zijn nog jong, hebben nog een heel leven voor ons
verliefdheid komt en gaat, jij kwam en ging,
ik ben je nog steeds niet vergeten,
ik wil je zien, wil je niet zien
misschien had het iets moois kunnen worden, misschien bracht het verdriet voort
ik weet het niet
zal het nooit weten, wil het niet weten?
O, laat het me weten!