Mocht de tijd mijn naam vergeten
luister luister naar de wind
want daarin liggen letters
puzzel mij dan windekind
het geeft niet dat je me was vergeten
ik ben niet weg maar zweef wat rond
in de veeggestreken wolken
tussen stapels schapenfront
ganzen valken en de meeuwen
biddend vluchtend ga ik mee
mijn hart zul je niet vinden
dat gaf ik aan de zee
zoek niet meer mijn lief
weet dat ik bij je ben
waar jij gaat zal ik ook zijn
mijn schouderplicht vervullen
als jouw bloem weer even knakt
zullen mijn vleugels dat verhullen
als je even bent verdwaald
schouderlijk niet naar mij taalt
dan engel ik gewoon wat rond
want ik ben zee en wolkenluchten
kou en warmtefront
ben jouw adem in het zuchten
en de schaduw van jouw vluchten