waar was jij al die jaren
toen ik eenzaam en alleen was
waar was jij in mijn donkere dag o god ik heb er zo naar verlangt
en nu jij in eens in mijn leven beten gekomen
durf ik het niet eens te hopen
te hopen dat het waar is dat jij echt zo mooi bent
als dat je bent dat jij echt zo teder bent als dat je bent
dat jij een engel uit de hemel bent die op aarde mag rond lopen om de mens blij te maken
en ik mocht jou ontmoeten en begroeten
je weet niet wat je met me doet en dat is maar goed ook
want als je dat eens wist wist je dat er echt blind liefde bestond