Lieve pleegouders,
Na bijna 2 jaar
Was het moment daar
Ik had een kamer gevonden
En dankzij jullie mezelf weer hervonden
Dankzij jullie verdween de onrust
En hervond ik mijn levenslust
Jullie hebben veel voor mij gedaan
En altijd voor mij klaar gestaan
De geborgenheid en veiligheid
Gaven mij de rust en de tijd
Om dingen te leren
En de slechte gewoontes te weren
Jullie gaven mij de kracht om liefde toe te laten
Hoe diep de angsten ook zaten
Ik ben open gaan staan
En contacten aan gegaan
Met de kinderen spelen
En vreugde delen
Een knuffel en een kus
Ik werd langzaam hun grote 'zus'
Jullie zijn mij erg dierbaar
En ik ben jullie erg dankbaar
Met foto's in mijn portemonee en jullie in mijn hart
Ben ik klaar voor deze nieuwe start