Ik sta nu hier weer voor je deur,
En ik weet niet of ik je dit zeggen moet.
Jij staat daar en ik verdwijn in je armen,
Bij jou zijn voelt zo goed.
Ik sta nu hier weer voor je deur,
En ik weet niet of ik t zeggen kan,
Ik kan je blijven dromen,
Maar elke nacht zonder je duurt zo lang.
Je fluistert dat je verliefd bent,
Mag ik vragen waarop?
Op een illusie die je nog niet kent?
Ik hoop dat je zult begrijpen,
Dat ik nu nog niet kan,
Maar ik wil niet van je zijde wijken,
Alles maakt me zo bang.
Maar ondertussen, als we niet samen zijn,
Ben je t enige waarna ik verlang...