Welke verhalen kennen hun gelijken,
In de mist van het onbekende,
Doet een verhaal nooit voor een ander onder,
De één kan niet voor de ander wijken,
Enkel lessen in ieders ongelijk,
Het grotere plaatje achter gesloten deuren,
Overzien, aangenomen, verworpen,
Ondervinden zul je uiteindelijk,
We zijn machtig in tekortkomingen,
Maar daardoor onsterfelijk in onze kunde..