Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Muziek
laat mijn voeten lichtjes dansen
op de tonen van jouw muziek
ik zal met je meedraaien
voel mij blij en melancholiek
door de klank
van jouw muziek
houd de toon nog even vast
ik wil nog wat genieten
van de passen die ik maak
in het niets
voor jouw mooie muziek
dans anders met mij mee
hou mij beet en voel
het zweten van mijn lijf
het is door jouw muziek
dat ik levend blijf
elke toon is een klank
van liefde die ik voor jou voel
en als jij met mij danst
weet je precies wat ik bedoel
mijn liefde voor jou is mijn
dank voor jouw mooie muziek
laat het eeuwig
klinken.
©leny kruis
Reacties op dit gedicht
klapdoos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
trucker klaas
:
Donderdag, mei 17, 2012 23:49
toch een concert voor het leven ;)
fraai ,klaas
Over dit gedicht
Auteur:
klapdoos
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
17 mei 2012
Thema's:
[Liefde]