Een geluk van ons beide,
door ons met tweeën op de wereld gezet.
Wij zijn de personen, die het kind moeten leide,
Het kind groeit op, een ander bed!
Een kleine spruit,
die onze liefde voor elkaar symboliseert.
Het kind schreeuwt het uit,
het is een kind, dat ons ook iets leert.
Omdat onze liefde voor elkander,
waarmee niemand anders zich moet moeien,
en niet de liefde voor een ander,
Ons kind de mogelijkheid geeft, om op te groeien.