Jij was altijd alles in mijn leven
Maar dat geld nu niet meer voor mij
Ik wilde je alles geven
Maar dat kan niet meer,het is nu voorbij
Samen galopperen over het strand
Die dingen uit ons verleden
Samen door het zand,
Het word nooit meer heden
Het is zo’n akelig gevoel
Zo’n groot verdriet
Je snapt wel wat ik bedoel
Maar daarmee krijg ik jou hier niet
We weten beide, het kon echt niet meer
Kon je maar opnieuw leven
Het doet zo zeer
Oh mijn lieve pony ik zou je dat zo graag geven
Toch, in de stal mis ik iets
Jij was er ooit
Maar je lijkt wel verdwenen in het niets
Want terugkomen, nee dat kan nooit,
Veel mensen denken het was maar een paard
Wat hindert dat nou
Maar voor mij ben je heel veel waard
Ik hou zo veel van jou
Ik wil je niet kwijt
Ik wil het liver niet weten
Maar toch, het is de waarheis
En ik zal je nooit vergeten
Oh je moet je niet vergissen
Want wat jij allemaal voor mij hebt gedaan
Ik zal je zo missen
Dit zou een ander niet voor mij kunnen in zijn bestaan