het gemis wat ik heb is wel normaal,
de gesprekken, het lachen, het ruzie maken dat allemaal!!
de reden waarom ik zo deed was omdat ik je niet wou verliezen,
maar ik had je laten kiezen.
ik mis je nu meer dan ooit,
ik mocht het niet maar toch heb ik vanallerlei dingen naar je hoofd gegooit...
harde woorden die ik niet meen,
ik wou dat het gewoon verdween.
het verdriet & de pijn,
dat ik niet meer er voor je kan zijn.
het gemis is te groot,
het verdriet in dat is het woord!
het spijt me van alles wat ik heb gedaan, ik weet je zal het niet verstaan!
ik keek enorm naar je op, jij stond voor mij aan de top...
Nu ben ik je voor altijd kwijt, wist je maar hoeveel het me spijt!!