Een ik is een omgewoven woord
als een vrouw van W.
Een W als wild en wonder
van woestijn, een wijf of Weib...
Of ze ligt op een wit strand
de grenzen goed uitgekozen
ver van de rode vuurtoren
en de tepel, een cyclopenoog.
Ach, ons reizen naar liefde!
Tasten naar W, het water
mischien reiken naar een liefhoofd.
Toch soms breekt de mens en
wachten tot we samenvloeien.