Hij lacht vriendelijk en oprecht
De barman van de kroeg hiernaast
Je kunt voor ieder gesprek terecht
Van het cafe is hij de baas
Zijn glimlach is onweerstaanbaar
Zijn ogen verleiden je tot bezoek,
- van het slappe gelul bij de openhaard -
van de kroeg hier om de hoek
Een zachte stem spreekt je morgen aan
Vannacht heb je vanuit je ooghoek gekeken
Naar de barman zijn leest, naar zijn bestaan
Zijn charmes heb je niet ontweken
De kus op je handpalm laat je terugkomen
Hij laat je drinken en dansen op de muziek
Hij is de man van je dromen
Hij is de man die alles ziet
Je zult gaan leven in zijn kroegbestaan
Met nieuwe verhalen ga jij naar bed
Drinken mag je op de barman zijn naam
Voor jou worden mensen de kroeg uitgezet
Een verdrietig gezicht dat voor je knielt
En je liegen moest over wat jij voor hem voelt
Toen je zei dat je niet meer van hem hield
Terwijl de kroeg om de hoek werd bedoeld