Dagen, weken, maanden, jaren
Dagen komen
en dagen gaan
zonder het idee
dat ze bestaan
Tijd vliegt
en staat stil
zonder het idee
verder te komen
Weken komen
en weken gaan
langzaam aan
met vooruitgang
Maanden komen
en maanden gaan
met steeds meer
positieve acties
Jaren komen
en jaren gaan
met als positief punt
vooruitgang!
*,,Hanneke,,*